Puur a la Carte

Menukaart Puur à la Carte

Lunch
Maandag tot en met donderdag serveren wij in ons schoolrestaurant een heerlijke snelle lunch voor slechts € 4,50 p.p. De snelle lunch wordt binnen tien minuten geserveerd, zodat u deze tijdens uw lunchpauze kunt nuttigen. Natuurlijk kunt u ook a la carte lunchen. Nieuw dit schooljaar is onze tweegangenlunch, u krijgt twee heerlijke gerechten inclusief een kopje koffie of thee voor €12.50 p.p.  Deze lunch is alleen mogelijk als u om 12.00 uur aanwezig bent. Op vrijdag serveren wij een vast driegangenmenu inclusief aperitief en koffie met een twist voor € 17.50 p.p.

Afhankelijk van het niveau van de klas worden de gerechten bereid en geserveerd.

Diner
Voor het diner kunt u van maandag tot en met donderdag bij ons terecht. Aanvang van het diner is tussen 17.30 uur en uiterlijk 17.45 uur en eindtijd 20.15 uur dit in verband met de reistijden van onze studenten. Tijdens het diner kunt u vrij kiezen van onze menu- en wijnkaart. Er zijn per jaar ook nog verschillende thema-avonden.

Thema-menu's

Onze menukaart wisselt elke drie weken en volgt wisselende thema's . Zodra de gerechten bekend zijn zullen wij deze op de website plaatsen.

In verband met het opstarten van de keuken is het op de eerste maandag van de nieuwe kaart alleen mogelijk het lunchmenu te bestellen (en geen tweegangenlunch).

 

Thema menu: Duitsland (week 14 t/m 16)

Thema menu: Voorjaar (week 21 en 22)